Sobre nosaltres

EC Convert som una enginyeria especialitzada en la millora de processos, oferint serveis orientats al disseny de solucions a mida i la implementació de millores en el procés de producció per a millorar-ne el rendiment, reduir els costos energètics i minimitzar la generació de minves.

La nostra missió

Treballem per aportar solucions sostenibles que millorin l’eficiència i la rendibilitat dels processos industrials dels nostres clients. Optimitzem els seus sistemes productius reduint els consums i costos implícits i contribuint a la implementació del model d’economia circular en el sector.

La nostra visió

Volem esdevenir un partner de referència nacional i internacional en l’optimització i el manteniment de l’eficiència, l’estalvi i la sostenibilitat dels processos industrials. Volem ser impulsors d’un canvi en el sector, expandint el model d’economia circular i acompanyant els fabricants en el procés de millora i el manteniment de la seva indústria, convertint-los en una indústria de futur i per al futur.

Els nostres valors

Futur

Treballem per canviar el model de la indústria, transformant-la seguint els criteris de responsabilitat i sostenibilitat per tal d’assegurar el seu futur i el del nostre planeta.

Sostenibilitat

Impulsem la reducció del consum de plàstics i estimulem la seva reutilització, recorrent a materials plàstics reciclables per reduir la petjada que genera aquest sector industrial. Treballem tenint en compte la protecció del medi ambient durant tota la vida útil de les màquines, des de la seva fabricació fins a la seva entrada en desús.

Orientació al client

Volem oferir solucions reals als nostres clients, per això estudiem les necessitats concretes dels equips de producció i les situem al centre de la nostra estratègia.

Confiança

La confiança mútua és la base per assolir la màxima satisfacció. Només amb una relació de confiança amb els nostres clients som capaços de millorar la rendibilitat dels seus processos productius i generar grans beneficis a curt, mig i llarg termini.

Experiència

El nostre equip està format per experts amb una llarga trajectòria en el sector. El seu profund coneixement dels processos de producció, característiques dels materials i tractaments, fan d’EC Convert un partner de plena confiança expert en la millora de l’eficiència i l’estalvi.

L'equip

Un equip de professionals formats en els camps de l’enginyeria i l’economia, i amb una llarga trajectòria en el sector industrial de l’embalatge flexible.

Els nostres professionals disposen d’un ampli coneixement dels sistemes productius, el desenvolupament de projectes personalitzats i l’optimització de processos. A més, el seu exhaustiu coneixement del mercat fan d’EC Convert un partner especialitzat amb un objectiu molt clar: contribuir a fer de la indústria, una indústria sostenible i amb projecció de futur.