Per què
EC Convert?

La responsabilitat, una obligació del sector

El plàstic és, a dia d’avui, un dels materials més destructors del nostre planeta, alhora que necessari pel nostre dia a dia estant present en una grandíssima quantitat d’objectes quotidians.

En un moment en el qual encara no es té capacitat per substituir-lo totalment, produir i consumir de manera responsable és el que ens fa evolucionar i el que marcarà el futur dels fabricants a nivell mundial.

EC Convert neix per fer evolucionar la indústria de l’embalatge flexible, convertint-la en una indústria sostenible i de futur. Una transformació que no només afectarà el nostre entorn sinó també l’essència dels fabricants, endinsant-los en l’economia circular i fent-los partícips i impulsors del canvi necessari.

E,

C,

L’economia circular neix per implementar una nova manera de fer, una estratègia de negoci amb la qual es treballa per minimitzar els recursos necessaris i els residus generats. On les màximes reduir, reutilitzar i reciclar es converteixen en els mantres de l’empresa.  

Economia Circular

Pensant en el futur del planeta, contribuïm a fer que els fabricants implementin aquest model en els seus sistemes de producció. Entre altres accions, reduïm l’ús de plàstics laminats millorant-ne la reciclabilitat, impulsem l’ús d’energies renovables i la reutilització de maquinària en desús.

Eficiència energètica

Millorem el rendiment de la cadena productiva reduint també el consum d’energia, implementant sistemes d’eficiència energètica que redueixen la petjada mediambiental generada pels fabricants.

Estalvi

Optimitzem els processos de fabricació amb l’objectiu de reduir costos de producció i millorar el rendiment empresarial.

Volem ser impulsors d’un canvi en el sector, acompanyant els fabricants en el procés de millora i el manteniment de la seva indústria, convertint-los en una indústria de futur i per al futur.

Un servei de persones, per a persones

Les relacions humanes i la confiança del client són la base de la nostra feina. Estudiem les necessitats concretes dels equips de producció, entenent les seves necessitats per donar-los una solució real que els ajudi a millorar l’eficiència.

Experts amb una llarga trajectòria en el sector

El nostre equip està format per professionals amb una llarga trajectòria en el sector industrial de l’embalatge flexible. El seu profund coneixement dels processos de producció, característiques dels materials i tractaments, fan d’EC Convert un partner de plena confiança expert en la millora de l’eficiència i l’estalvi.

EC Convert, el partner tecnològic que et permetrà fer el pas endavant que exigeix el mercat.